Hlavní obsah

Komedie s Holubovou, Klusem či Kubařovou nabízí první záběry

Teaser vydali tvůrci české komedie Přání k narozeninám, která volně navazuje na film Marty Ferencové a Adama Dvořáka Přání Ježíškovi.

Teaser k filmu Přání k narozeninám

 
Článek

Babička a hlava rodiny má kulaté narozeniny. V tento den ale neslaví narozeniny jenom ona. Malá lež a neplánovaná návštěva spustí lavinu nečekaných událostí, při kterých se celá velká rodina ocitne na cestě, kdy jedna nepředvídatelná situace stíhá druhou.

V hlavních rolích se objeví Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Veronika Khek Kubařová, Matěj Hádek, Jaroslav Plesl, Tomáš Klus, Simona Babčáková, Igor Orozovič či David Švehlík.

Foto: Bioscop

Eva Holubová a Jaroslav Dušek ve filmu Přání k narozeninám

„Role jsme psali hercům doslova na míru a nechali jsme některým z nich i jejich civilní jména,“ tvrdí producent, spoluautor scénáře a střihač Adam Dvořák, který snímek natáčel loni v létě.

„Skloubit natáčení se všemi lidmi, dopravou a covidovými opatřeními bylo opravdu velmi náročné. Zažívali jsme velký stres, abychom všechno stihli, jak jsme si naplánovali. Na druhou stranu jsme si užili spoustu zábavy na cestách nejen po silnici, vlakem, ale i na vodě. Bude to taková letní komedie, trochu road movie, trochu prázdninová, s dobrodružnou zápletkou,“ doplňuje producent.

Premiéra se plánuje na srpen.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám