Hlavní obsah

Komedie Po čem muži touží 2 půjde do kin příští rok

Volné pokračování komedie Po čem muži touží má vstoupit do českých kin příští jaro. Režisér Rudolf Havlík tentokrát nechá proměnit psycholožku Irenu v chlapa.

Po čem muži touží 2 - záběry z natáčení

 
Článek

Hlavních rolí se ujal Anna Polívková, Jiří Langmajer,  Marek Taclík, Leoš Noha, Radek Holub, Oskar Hes, Michal Kavalčík, Jiří Maryško, Tereza Kostková a Martina Babišová.

Žena v těle Jiřího Langmajera zavítá do řady prostředí, které jsou doménou mužů. Ocitá se jako dělník na stavbě, je nucena s partou zpocených chlapů hrát fotbal, chodit hospody na pivo a dokonce používat společné sprchy. Jediný, kdo věří, že v mužském těle se skrývá Irena, je soused Radim, kterého hraje Marek Taclík. Právě on je průvodce proměněné Ireny chlapským světem.

Foto: Cinemart

Jiří Langmajer je Irena.

Nová bude postava vědmy Zoltany. Za onemocnělou Pavlu Tomicovou roli převzala Zuzana Kronerová a zprávy z placu prozrazují, že čaruje stejně úspěšně jako její předchůdkyně v prvním dílu.

Foto: Cinemart

Marek Taclík a Jiří Langmajer (Po čem muži touží 2)

Bláznivá komedie Po čem muži touží 2 vzniká v produkci společnosti Fénix Film a do kin ji distribuuje společnost Cinemart. Datum premiéry bude ještě upřesněno.

Reklama

Výběr článků

Načítám