Hlavní obsah

Když prasknou malé lži. Herec z Fakjů pane učiteli natočil další komedii

Novinky, Stanislav Dvořák

Známý německý herec Elyas M´Barek natočil komedii Téměř dokonalá tajemství. Její poselství je jasné - neukazujte lidem, co máte v telefonu.

Trailer k filmu Téměř dokonalá tajemství Video: Bontonfilm

 
Článek

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Jenže mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Když začnou chodit intimní zprávy, atmosféra houstne. Následuje série trapsů a hádek.

Pokud vám scénář něco připomíná, tak se nemýlíte. Jde o remake italského filmu Naprostí cizinci.

Foto: Bontonfilm

Téměř Dokonalá tajemství - Elyas M´Barek a Karoline Herfurthová

Režisér Bora Dagtekin se proslavil díky filmu Fakjů pane učiteli a jeho pokračování. Už tehdy prokázal smysl pro vtipné dialogy, hlášky a situační trapasy. Herci Elyas M´Barek, Jella Haase a Karoline Herfurth se vracejí s ním.

M´Barek patří v Německu ke slavným hercům. Začínal v seriálech jako Kobra 11, Turečtina pro začátečníky a Deník doktorky a postupně se dostal až k hlavním rolím u filmu. Ke známějším patří vedle Fakjů pane učiteli třeba Spolu to dáme, Ranhojič a Náš vůdce.

Reklama

Výběr článků

Načítám