Hlavní obsah

Kdo vydrží a neusne? Komiksová Liga spravedlnosti bude mít 4 hodiny

Batman, Superman, Joker, Aquaman, Wonder Woman - budou tam prostě všichni. Zack Snyder's Justice League (Liga spravedlnosti Zacka Snydera) je přehlídkou postav z komiksů, která má oficiální stopáž 240 minut. První ukázka je už na světě.

Trailer Zack Snyder's Justice LeagueVideo: HBO Max

 
Článek

Zack Snyder's Justice League je předělávkou nešťastného filmu Liga spravedlnosti z roku 2017. Snyder tehdy z projektu odešel z rodinných důvodů a dokončil ho Joss Whedon. Recenze byly dost hrozné a film nepotěšil ani účetní. Celkové tržby 658 milionů dolarů nebyly nijak slavné vzhledem k tomu, že šlo o velmi drahý a čistě komerční produkt.

Skalní fanoušci však neustále žadonili, aby Snyder dodělal svou verzi Ligy spravedlnosti, až se do toho skutečně dal a HBO Max mu jeho 4hodinové veledílo uvede 18. března.

Foto: DC Entertainment

Jarel Leto je Joker.

Obsazení je nabité hvězdami - Jared Leto (Joker), Amber Heardová (Mera), Henry Cavill (Superman), Robin Wrightová (Antiope), Amy Adamsová (Lois Laneová), Ben Affleck (Batman), Gal Gadotová (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg) a Ezra Miller (Flash).

Snyder použil materiál z prvního natáčení, ale přidělal i další scény s Benem Affleckem, Rayem Fisherem či Amber Heardovou. Objevuje se i Jared Leto, který v původní verzi vůbec nebyl.

„Bude to úplně nová věc a zvláště zdůrazňuji pro ty, kteří viděli původní film, jde o  nový zážitek vzdálený tomu původnímu,” tvrdí Snyder.

Reklama

Výběr článků

Načítám