Hlavní obsah

Karlovarský festival a filmaři budou online

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary letos jako náhradu za Industry Days připravil adekvátní program v podobě online platforem určených distributorům, producentům, sales agentům, dramaturgům filmových festivalů, zástupcům filmových institucí, ale i začínajícím či etablovaným filmařům.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Diskutovat bude i Olmo Omerzu.

Článek

Industry oddělení, starající se o filmové profesionály, sdružuje tyto aktivity pod název KVIFF Eastern Promises Industry Days, probíhat budou od 6. do 8. července online.

Následně 9. července se uskuteční živě v pražském kině Přítomnost panelová diskuse nazvaná Tady Industry. Bude se na ní mluvit o filmovém průmyslu v České republice v době krize způsobené pandemií.

To nejlepší z Varů se představí na portálu DAFilms

MFF KV

Účast na panelu přislíbili ředitelka Státního fondu kinematografie Helena Bezděk Fraňková, za Asociaci producentů v audiovizi předseda představenstva Vratislav Šlajer, za Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary Petr Lintimer, režisér Olmo Omerzu, producent Jiří Konečný za společnosti Aerofilms a Aerovod Ivo Andrle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám