Hlavní obsah

Filmové premiéry: The Batman, Identita ES a Syn

S novým režisérem i novým titulním hrdinou jde do kin The Batman. Identita ES je životní příběh jednoho z nejuznávanějších světových imunologů a genetiků. Svou identitu a biologickou matku hledá i hrdina filmu Syn.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

The Batman

Nad Gothamem, prolezlým zločinem a korupcí, se zase vznášejí temné mraky, které čas od času osvětlí netopýří silueta. A Batman, symbol pomsty, se ve spolupráci s policejním poručíkem zase vydává do ulic. Vyšetřování zahrnuje nejen pátrání po identitě hlavního záporáka Riddlera, ale především odkrývá velmi špinavé praktiky mocných v Gothamu.

Trailer k filmu Batman (2022)Video: Vertical Ent.

The Batman, USA 2022, krimithriller, 176 min., režie: Matt Reeves, hrají: Robert Pattinson, Zoë Kravitzová, Andy Serkis, Jeffrey Wright a další.

Identita ES

Čechokanaďan profesor Emil Skamene zasvětil celý život odhalování tajemství genů, a přitom sám neznal po desítky let svou vlastní identitu. Jen souhrou náhod objevil, že je někdo úplně jiný. Poté, co opustil Československo, žije již léta v Kanadě. A zcela výjimečně nosí na klopě malou zlatou lilii jako rytíř řádu nejvýznamnějších Quebečanů.

Trailer filmu Identita ESVideo: CinemArt

Identita ES, Česko / Slovensko / Kanada 2022, dokument, 81 min., režie: Alena Činčerová.

Syn

Armanovi bude brzy 18 let. Jako miminko ho adoptovali Jasna a Senad, kteří nemohli mít vlastní děti. Jasna však po čtyřech letech otěhotněla a narodil se jí chlapeček Dado. Arman se těžce vyrovnává s tím, že je adoptivním dítětem. Přestože je velmi inteligentní, je označován za „problémové dítě“. Při hledání identity a biologické matky bojuje s démony minulosti.

Trailer filmu SynVideo: Balkanfilm

Syn, Bosna a Hercegovina 2019, drama, 106 min., režie: Ines Tanović, hrají: Snežana Bogdanovič, Uliks Fehmiu, Emir Hadžihafizbegovič, Lazar Dragojevic a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám