Hlavní obsah

Filmové premiéry: Štěstí je krásná věc, Tenet, Křupaví mazlíčci či Noví mutanti

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká komedie Štěstí je krásná věc je o tom, co s lidmi a vztahy udělá velká výhra. První z velkých světových režisérů po koronavirové krizi Christopher Nolan přichází s akčním sci-fi dramatem Tenet. Nové animované dobrodružství zažijí děti s filmem Křupaví mazlíčci. Tři příběhy o otci a synovi, to je film Mezi dnem a nocí. Noví mutanti je akční sci-fi horor.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Štěstí je krásná věc

Čenda a Jana jsou pár zamilovaných vesničanů, kterým se kromě jejich vztahu nedaří skoro nic. Dluhy, exekutoři, nezaměstnanost... Až jednou přijde rána z nebes v podobě obří finanční výhry. Jak naloží dvojice s penězi a co udělají peníze s nimi?

Štěstí je krásná věc trailer

Štěstí je krásná věc, Česko 2020, komedie, 101 min., režie: Jiří Novák, hrají: Petra Hřebíčková, Karel Zima, Jan Dolanský, Marek Taclík a další.

Tenet

Hlavní zbraní hrdiny akčního sci-fi spektáklu je jediné slovo - Tenet. V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, jak je známe.

Tenet trailerVideo: Vertical Ent.

Tenet, USA/VB 2020, akční sci-fi, 150 min., režie: Christopher Nolan, hrají: John Washington, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine a další

Křupaví mazlíčci

Owen Huntigton zdědí po svém strýčkovi cirkus, jenže ten je na pokraji krachu, nestíhá konkurenci obrovského zábavního řetězce. Dědictví se zdá být spíš prokletím a pohromou, ale pak Owen objeví starobylé tajemství strýčka Boba. Krabici s kouzelnými sušenkami, které mohou proměnit člověka ve zvíře.

Křupaví mazlíčci trailerVideo: Bontonfilm

Křupaví mazlíčci, USA/Španělsko 2017, animovaná komedie, 105 min., režie: Tony Bancroft, Scott Christian Sava

Mezi dnem a nocí

První povídka nás zavede na konec 2. světové války. Černá Hora se vydala v rámci Jugoslávie pod vedením Josipa Broze Tita socialistickou cestou. Otec a jeho syn jsou partyzány postaveni před krutou volbu. Ve druhém příběhu se dostaneme do okamžiku, kdy padla Berlínská zeď a poslední část filmu spadá do období po válce v Jugoslávii, ve které starší manželé ztratili jediného syna...

Mezi dnem a nocí trailerVideo: Balkanfilm

Mezi dnem a nocí, Černá Hora/Srbsko, 2018, povídkový, 77 min. režie: Andro Martinovic, hrají: Lazar Ristovski, Tihomir Stanič, Marko Bačovič a další

Noví mutanti

Rahne Sinclairová, Illyana Rasputinová, Sam Guthrie a Roberto De Costa jsou čtyři mladí mutanti, které drží v odlehlé nemocnici dr. Cecilia Reyesová. Je přesvědčená, že tito mladí lidé představují nebezpečí sami sobě a celé společnosti. Když se však osazenstvo rozroste o Danielle "Dani" Moonstarovou, začnou se v nemocnici dít zvláštní věci.

Noví mutanti trailerVideo: Falcon

Noví mutanti, USA 2020, horor, 95 min., režie: Josh Boone, hrají: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt a další

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám