Hlavní obsah

Eurovize s Ferrellem. Nejúchylnější komedie roku se blíží

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přehlídka exotů, nesmyslných kostýmů a ujetého humoru čeká odvážné diváky v komedii Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, která právě zveřejnila trailer.

Trailer k Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

 
Článek

Lars a Sigrit jsou strašlivé duo, severská obdoba Evy a Vaška. Lidé se jim smějí a chytají se za hlavu. Ale odhodlaná dvojka se nevzdává - smyslem jejich života je dostat se na Eurovizi a vyhrát.

Will Ferrell hraje Larse Erickssonga, Rachel McAdamsová jeho kolegyni Sigrit Ericksdóttir. Larsova otce Ericka Erickssonga, který odmítá pochopit synův sen a stydí se za něj, si zahrál bývalý James Bond Pierce Brosnan.

Foto: Netflix

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Režisér snímku David Dobkin má za sebou filmy jako Rytíři ze Šanghaje, Nesvatbovi, Santa má bráchu, Pan tělocvikář a Soudce. Will Ferrell proslul hlavně rolemi v crazy komediích jako Zoolander, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, Starsky a Hutch nebo Bratři z donucení. Výkonným producentem nového filmu je jeho dlouholetý kolega Adam McKay, který režíroval Bratry z donucení a oba díly Zprávaře.

Komedii uvede Netflix 26. června.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám