Hlavní obsah

Deppova dcera se představí v seriálu s Weekndem

První ukázka ze série HBO The Idol je venku. Objevuje se v ní známý zpěvák, který si říká The Weeknd, a dcera Johnnyho Deppa Lily-Rose.

Trailer seriálu IdolVideo: HBO

 
Článek

Trailer ukazuje luxusní party, drogy, domy a auta kdesi v Americe. Na konci se nejasná postava, asi Weeknd, ptá Lily-Rose, jestli mu důvěřuje, načež dotyčná odpovídá, že moc ne.

Deppova dcera hraje už několik let ve francouzských i amerických filmech. Světová hvězda to ale zatím není, tituly jako Planetarium, Les fauves, The King, Wolf nebo Silent Night ke globálním trhákům nepatří.

Foto: Profimedia.cz

Lily-Rose Deppová

Za seriálem The Idol stojí Abel “The Weeknd” Tesfaye, Sam Levinson a Reza Fahim. Má se odehrávat v nelítostné hudební branži. Vůdce sekty a pochybný guru tam řeší komplikovaný vztah s popovou hvězdičkou.

Vývoj projektu byl docela bouřlivý. Herečka Suzanna Sonová a režisérka Amy Seimetzová odešly v dubnu kvůli uměleckým sporům. V té době už bylo několik epizod natočeno. Sam Levinson potom nastoupil jako režisér a sérii upravil po svém.

Johnny Depp, Alice Cooper a kytarista Aerosmith spolu vyrazí do Evropy

Kultura

Aktuálně v ní mají hrát The Weeknd, Lily-Rose Deppová, Debby Ryanová, Steve Zissis, Hari Nfvoá, Nico Hiraga, Tyson Ritter a Tunde Adebimpe.

HBO zatím nestanovilo datum premiéry.

Reklama

Výběr článků

Načítám