Hlavní obsah

Borat 2 byl druhým nejsledovanějším filmem na placeném internetu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Borat 2 se letos dostal v USA na druhé místo v tabulce nejsledovanějších filmů na placených internetových službách. Předběhl ho jen muzikál Hamilton. Do kin nový Borat vůbec nešel.

Trailer k filmu Borat následující filmosnímek Video: Amazon

 
Článek

Na třetím místě skončil film My Spy, na čtvrtém Extraction a první pětku uzavírá Phineas & Ferb the Movie: Candace Against the Universe. Do první desítky se dostaly ještě animovaná Mulan, The Old Guard, The Trial of the Chicago 7 a Roald Dahl’s The Witches a The Lovebirds.

Foto: Falcon

Yifei Liu jako čínská bojovnice Mulan.

Foto: Borat

Borat 2

Pokud jde o zastoupení jednotlivých studií, tabulce vládne Netflix, za nímž následuje Disney+. Menší podíly si rozdělily Amazon Prime Video, HBO Max a Hulu.

Uvádění filmů mimo kina se zdá být novým trendem, který může přetrvávat i po skončení koronavirové éry strachu. Pro zákazníky je to pohodlné a tvůrci se nemusí dělit o zisk s kinaři.

TOP 10 filmů z placených internetových služeb

1. Hamilton: The Movie

2. Borat 2: Subsequent Moviefilm

3. My Spy

4. Extraction

5. Phineas & Ferb the Movie: Candace Against the Universe

6. Mulan

7. The Old Guard

8. The Trial of the Chicago 7

9. Roald Dahl’s The Witches

10. The Lovebirds

Letos byla většina velkých hollywoodských kinopremiér zrušena. Na internet se ale tyto drahé filmy přece jen nechystají, spíš volí odložení premiéry o rok nebo i více.

Reklama

Výběr článků

Načítám