Hlavní obsah

Arnie bude řádit na Netflixu jako agent a chystá Trojčata

Arnold Schwarzenegger se dal na seriály. Detaily k novému projektu nyní odhalila platforma Netflix.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger

Článek

Schwarzenegger hraje v chystaném seriálu tajného agenta, který ale netuší, že jeho dcera (Monica Barbarová) pracuje rovněž pro CIA a mnoho let si vzájemně lhali. Vedle nich si zahrají také Jay Baruchel, Aparna Briellová, Andy Buckley, Milan Carter, Barbara Eve Harrisová, Gabriel Luna, Travis Van Winkle, Devon Bostick, David Chinchilla, Rachel Lynchová a další.

Hlavním showrunnerem seriálu (něco mezi spoluautorem a producentem) je Nick Santora. Schwarzenegger má vedle hlavní role ještě funkci výkonného producenta.

Jay Baruchel hraje Cartera, roztomilého přítele Arnieho dcery Emmy, který vůbec netuší, co Emma dělá. Sám pracuje jako učitel ve školce a myslí si, že Emma je v neziskovce.

Foto: Profimedia.cz

Monica Barbarová

Aparna Briellová bude hrát extrémně inteligentní analytičku, která pomáhá CIA. Milan Carter důstojníka CIA Barryho, který je typický nerd a nikdy nedospěl. Fortune Feimsterová ztvární Roo, další ženu pracující pro CIA, která k Arnoldovi vzhlíží téměř jako k vlastnímu tatínkovi. Gabriel Luna hraje vzdělaného lumpa Bora, nelegálního obchodníka se zbraněmi.

Foto: Profimedia.cz

Jay Baruchel

Čtyřiasedmdesátiletý Arnold Schwarzenegger současně chystá také komedii Trojčata, která navazuje na starý film z roku 1988 – Dvojčata. V pokračování mají hrát Tracy Morgan, Eddie Murphy a Danny DeVito.

Reklama

Výběr článků

Načítám