Hlavní obsah

Angelina Jolie v akčním dramatu od autora Sicaria

Ve dvou filmech se letos vrátí herečka Angelina Jolie. Ještě poměrně nedávno tvrdila, že směřuje k režii a hraní odsouvá na vedlejší kolej, ale nevypadá to tak. Pozoruhodný je hlavně první z filmů – Those Who Wish Me Dead.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Článek

Média její novinku, která by měla mít premiéru v květnu, označují za neo-western. Zamíří současně do kin, pokud budou otevřená, i na HBO Max.

Hlavním hrdinou je nezletilý svědek vraždy pronásledovaný v divoké přírodě Montany dvěma zabijáky. Do toho začne ještě lesní požár, který je může zabít všechny. Naděje vzbuzuje hlavně jméno režiséra Taylora Sheridana, který napsal vynikající film Sicario a režíroval neméně uznávané drama Wind River.

RECENZE: Hory proklatě vysoko, kolty proklatě nízko

MFF KV

Vedle Angeliny Jolie hrají i Nicholas Hoult, Tyler Perry, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Finn Little, Jake Weber nebo James Jordan.

Mel Gibson se vrací v ulítlé sci-fi s prvky komedie

Film

Během roku by se měl objevit ještě komiksový film Eternals o rase nesmrtelných bytostí, které ovlivňují dějiny země. Hrají v něm Angelina Jolie, Gemma Chanová a Salma Hayeková.

Angelina Jolie koncem roku 2020 oznámila, že chce v budoucnu režírovat životní příběh Dona McCullina, fotografa, který je znám drastickými snímky z válečných konfliktů a sociálních bouří, často z Afriky a Asie. Nejvýraznější jsou nemilosrdné fotky z války ve Vietnamu. Pracoval také v Kambodži, Kongu a v Indii.

Reklama

Výběr článků

Načítám