Hlavní obsah

3Bobule míří do kin. Místo března v červnu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiéru snímku 3Bobule režiséra Martina Koppa překazil v březnu koronavirus. Nový termín byl nyní stanoven na 25. června.

Trailer k filmu 3BobuleVideo: Bioscop

 
Článek

„Doufáme, že léto začne už 25. června v kinech a také v našich duších,“ svěřil se producent snímku Tomáš Vican. Vše ale samozřejmě záleží na dalším vývoji uvolňování a na nařízeních vlády. „Zatím vycházíme z toho, že nařízení budou vůči divákům čím dál víc vstřícná. Na konci června už snad bude dobře. A dobře bude, až budeme moct jít do kina,“ dodal Vican.

„Jsme moc rádi, že po té dlouhé době nejistoty můžeme divákům i kinům nabídnout oddech a příjemnou letní podívanou, jako jsou právě 3Bobule. Všichni potřebujeme pozitivní vzpruhu a pokračováním úspěšné české komedie potěšíme nejen návštěvníky kin, ale také samotná kina, která si prošla těžkou zkouškou a potřebují naši podporu. Koneckonců, jsme v tom všichni společně – distributoři, filmaři, kinaři i diváci,“ uvedla marketingová ředitelka distribuční společnosti Bioscop Petra Synáčová.

Foto: Bioscop

Z filmu 3Bobule

V dalším díle vinařské série opět hrají Tereza Ramba, Kryštof Hádek, Lukáš Langmajer a Miroslav Táborský.

V nové roli Mira se ve filmu představí slovenský herec Braňo Deák a v roli Humpla Michal Isteník. Diváci se opět mohou těšit také na Mariana Rodena a Radima Nováka, nově na Lumíru Přichystalovou, Tomáše Měcháčka a v dětských rolích uvidí Šimona Klacla, Annu Krejčířovou a Prokopa Zacha. Ve filmu zazní v několika obrazech hlas Václava Postráneckého, jemuž je snímek věnován.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám