Hlavní obsah

Summer Arena 2020 nabídne Lucii, Kabát, Daniela Landu, Wanastowi Vjecy, Chinaski a další

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Summer Arena 2020 je série šesti přehlídek pod širým nebem, které se odehrají letos v létě v České republice. Jejich program dosud není přesně stanoven, časy na pódiu si nicméně rozdělí Lucie, Kabát, Daniel Landa, Wanastowi Vjecy, Chinaski, Anna K, Vojtěch Dyk a B-Side Band, Čechomor a koncertní verze muzikálu Děti ráje.

Foto: Lucie Levá

Na přehlídce Summer Arena 2020 se představí i skupina Lucie.

Článek

Putovní Summer Arena 2020 se odehraje 22. až 25. července v Jihlavě, 29. července až 8. srpna v Brně, 13. až 22. srpna v Ostravě, 26 až 29. srpna v Plzni, 2. až 12. září v Praze a 16. až 19. září v Liberci. Program na jednotlivých zastávkách bude zveřejněn v nejbližších dnech.

Celá na poslední chvíli zorganizovaná koncertní série je reakcí na aktuální situaci, kdy je z důvodu ochrany obyvatel před nákazou covid-19 mnoha nařízeními vlády omezena činnost nejen v kultuře. Venkovní areál, v němž se Summer Arena 2020 v jednotlivých městech odehraje, je navržen velkoryse a bude splňovat všechna aktuální nařízení ministerstva zdravotnictví.

Kabát přeložil turné na příští rok. V létě zahraje na akcích projektu Summer Arena 2020

Festivaly

Arény se budou přemísťovat z jednotlivých měst do dalších tak, že ve městě, kde bude postavena, se odehraje předem daný počet koncertů, a vše se následně přestěhuje do dalšího města. V případě Prahy, Brna, Ostravy a Liberce bude arena vybavena profesionálními mobilními tribunami, které se používají běžně jen na nejlukrativnější akce.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám