Hlavní obsah

Na NeFestival Colours míří Tata Bojs i 123minut

Novinky, Stanislav Dvořák

Místo festivalu Colours of Ostrava proběhne od 15. července v industriálním areálu Dolních Vítkovic takzvaný „NeFestival“. Bez světových hvězd, ale přesto s muzikou i divadlem.

Foto: Salim Issa

Tata Bojs

Článek

Naživo i na streamu začne ve středu 15. července od 20:45 představení souboru Cirk La Putyka s třiceti pěti akrobaty, herci a tanečníky i z řad hostů - souboru Losers Cirque Company nebo s malířem Markem Číhalem. Poté nastoupí pražští Tata Bojs.

Dále 16. července od 18 hodin proběhne Den s fanoušky přístupný zdarma. Návštěvníci se budou moci setkat s festivalovým týmem, poslechnout si české kapely Ptakustik a Karlsson, podívat se na projekci Dubioza Kolektiv Quarantine Show nebo si zatančit v rytmech Dr. Zeppelina se saxofonistou Radimem Nowakem.

V pátek 17. července od 18 hodin vystoupí americko-čeští N.O.H.A., Kapitán Demo a -123minut.

„NeFestival pak v sobotu již od 13 hodin zakončí program sestavený mezinárodním fórem Meltingpot - jóga se sitárem, představení pražského Divadla pod Palmovkou 1000 věcí, co mě serou aneb Tvoje bába je komedie, ostravská PechaKucha Night a gala debata Úhel pohledu s chirurgem Tomášem Šebkem, ekonomem Tomášem Sedláčkem, filozofkou Annou Hogenovou, neurologem Martinem Janem Stránským a farářkou Martinou Viktorií Kopeckou. Gala debata bude také živě přenášena na sociálních sítích fóra Meltingpot a Colours of Ostrava. Celý NeFestival završí taneční afterparty se slovenskými DJs Malalata,“ sdělil za pořadatele Jiří Sedlák.

Vstupenky jsou v prodeji na www.colours.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám