Hlavní obsah

Monkey Business, Wohnout i Mňága míří na Brod 1995

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacátého srpna vypukne jednodenní festival Brod 1995 v areálu Na Kutilce v Českém Brodě, kde zazní funk, rock i reggae.

Foto: Petr Horník, Právo

Monkey Business

Článek

„Energickým zahraničním headlinerem bude bosenská parta Dubioza Kolektiv, která si svou balkánskou smrští ska, punku, reggae, dubu, elektroniky a hip-hopu získala fanoušky napříč Evropou i za Atlantikem a  má za sebou úspěšné sety na těch největších festivalech, včetně Glastonbury, Szigetu, Roskilde nebo Lollapaloozy,“ sdělila za pořadatele Silvie Marková.

Přijede i česká funková klasika Monkey Business se zpěvačkou Terezou Černochovou nebo legendární melancholici z Valmezu Mňága a Žďorp.

Foto: archiv kapely

Mňága a Žďorp

Dále vystoupí Gaia Mesiah, Cocoman & 2127sounds, kapela TH!S s Vojtou Kotkem, Tony Ducháček & Garage a Prohrála v kartách.

Mladou generaci zastoupí Deaf Heart, Willow a The Silver Spoons, jejichž cit pro rockový hit potvrdil producent Danny Saber, který produkoval jejich He's Got My Money Now a spolupracoval i s Rolling Stones, Davidem Bowiem či U2.

Cena vstupenek je 540 Kč do konce dubna nebo do vyprodání této edice. Vstupenky je možné zakoupit v síti GoOut. Více informací na www.brod1995.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám