Hlavní obsah

Festival Benátská! 2022 zve na české hvězdy první velikosti

Novinky, mim, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Benátská! s Impulsem patří k nejoblíbenějším českým festivalům. Koná se už od roku 1993 a každý rok se na něm představí řada skvělých muzikantů. Na Benátské tradičně vystupuje široké spektrum hudebníků. I díky tomu je festival hojně navštěvovaný rodinami s dětmi – každý si najde to své. A v roce 2022 tomu nebude jinak.

Foto: Milan Malíček, Právo

Anna K. na Benátské!

Článek

Program 2022

Letošní ročník bude opět nadupaný oblíbenými českými interprety. Vystoupí Pavol Habera & Team, Arakain, Olympic, Škwor, Chinaski, Mirai, Divokej Bill, Pokáč, Kamil Střihavka, ATMO music a další. Podrobný program najdete na webových stránkách festivalu.

Vstupenky

Celofestivalová vstupenka se prodává od 1890 korun. Lze zakoupit také jednodenní vstupenky, které stojí od 850 do 1190 korun, v závislosti na vybraném dni. Na výběr jsou také VIP varianty. Za stanové městečko zaplatíte 600 korun, parkovací karta stojí 500 kč pro osobní auto a 2000 kč pro karavan.

Lupeny zakoupené na zrušený festival v roce 2020 a 2021 lze bez problémů uplatnit i v letošním ročníku.

Sázavafest 2022 opět otevírá své brány

Festivaly

Dopravu ulehčí cedule

K areálu festivalu se lze bezproblémově dostat několika různými způsoby. Pokud pojedete autem, ze směru od Prahy sjeďte exitem 26 – Liberec-jih, jeďte rovně po přípojce a dále na kruhovém objezdu vyjeďte prvním výjezdem vlevo. První odbočkou jeďte vpravo a na další křižovatce jeďte vlevo. Pak už za chvíli uvidíte vjezd na centrální parkoviště festivalu.

Ze směru od Děčína sjeďte exitem 26 – Liberec-jih, na křižovatce odbočte vpravo a na kruhovém objezdu jeďte první odbočkou vpravo, pokračujte první odbočkou vpravo a na další křižovatce jeďte vlevo. Za chvíli budete na centrálním parkovišti festivalu.

Festival Hrady CZ 2022: Vystřídají se ti nejlepší čeští a slovenští umělci

Festivaly

Příjezd od rychlostní komunikace je zřetelně označen cedulemi Benátská! až do areálu akce.

Také můžete jet vlakem. To vystupte na hlavním nádraží v Liberci. Když pojedete autobusem, vystupte na zastávce Vesec – U střediska nebo Vesec – Samoobsluha. Poté můžete využít kyvadlovou dopravu, která vás doveze až k festivalu.

Ubytování i v karavanu

Bydlet můžete ve stanovém městečku v bezprostřední blízkosti areálu festivalu. Pronájem místa vás bude stát 600 korun. Pro pohodlí návštěvníků je během festivalu v provozu festivalový vláček mezi centrálním parkovištěm a stanovým městečkem.

Přijet můžete i v karavanu, pronájem místa k parkování stojí 2000 korun. V blízkosti konání festivalu se také nachází několik hotelů a autokemp.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám