Hlavní obsah

Zunu na Primě nahradí Jitka Obzinová

Novinky, coe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Někdejšího šéfa zpravodajství TV Prima Pavla Zunu, který z televize odešel 18. května, od 1. srpna nahradí Jitka Obzinová. Oznámila to mluvčí televize Jana Kocová.

Článek

„Jitka Obzinová splňuje naše představy o zkušeném a konstruktivním šéfovi zpravodajství. Předložila jasnou koncepci jeho rozvoje, která odpovídá našim strategickým záměrům. Věřím, že naše spolupráce bude úspěšná,“ říká generální ředitel Televize Prima Marek Singer. 

„Zaujal mne záměr vytvořit ještě silnější a prestižnější zpravodajství, které bude více konvenovat se značkou Prima a přesvědčí diváky atraktivitou zpravodajských témat. Chci společně se zpravodajským týmem najít cestu k ještě výraznějšímu zpravodajskému bloku, který bude jedinečný a rozeznatelný a který divákům Televize Prima poskytne kvalitní přehled,“  uvedla ke svému jmenování sama Obzinová.

Pavel Zuna na Primě pracoval od roku 2007 a důvodem ukončení jeho pracovního poměru bylo podle mluvčí televize Jany Kocové „zvyšování efektivity v období ekonomické krize“.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Pavel Zuna

Jitka Obzinová působí v médiích dvacet let, vychází ze zkušeností z bývalého Československého rozhlasu, České televize, TV Nova, kde pracovala mimo jiné jako moderátorka a dramaturgyně, z funkce výrobní ředitelky ve slovenské televizi JOJ či později z rozhlasové stanice Frekvence 1.

V současnosti pracuje jako vedoucí domácí redakce Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu, odkud přechází do TV Prima.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám