Hlavní obsah

Zpěvák skupiny Boyzone Stephen Gately zemřel na Mallorce

Novinky, BBC, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěváka chlapecké skupiny Boyzone Stephena Gatelyho (33) našli v sobotu mrtvého na Mallorce, kde byl na dovolené. Gately tam trávil volné dny se svým dlouholetým životním partnerem Andy Cowlesem. Informovaly o tom internetové stránky hudební skupiny.

Foto: Profimedia.cz

Stephen Gately

Článek

Mluvčí zpěváka Ronan Keating uvedl, že byl smutnou zprávou zcela zničený a okamžitě odcestoval z USA na Mallorcu, kam se nyní sjíždějí další členové skupiny a mnoho zpěvákových známých. Příčiny úmrtí třiatřicetiletého umělce nejsou doposud známé.

Známá irská skupina byla na vrcholu své slávy v 90. letech minulého století a v minulém roce se dala znovu dohromady, aby na své dřívější slávě ještě něco utržila.

Stále mám na pilno - děje se toho hodně. Teď se zaměřím na dokončení své knihy, takže tu asi moc nebudu.
poslední zpráva Stephena Gatelyho na sítí Twitter

 

"Ronan, Keith, Mikey a Shane jsou zprávou zcela zničeni a posílají své nejhlubší kondolence Stephenově rodině a všem jeho přátelům po celém světě," stojí v prohlášení souboru.

Španělská policie uvedla, že zatím nebyly nalezeny žádné známky podezřelých okolností, které by mohly vést k domněnce, že za jeho smrtí stál někdo jiný. Redaktor média News of the World uvedl, že Gately si  večer zašel na několik drinků, vrátil se do domu, kdy byl ubytován a již se neprobudil.

Manažer skupiny Boyzone Louis Walsh uvedl, že je zprávou zcela šokován. "Byl jsem s ním ještě v pondělí na předávání cen. Zatím ještě nikdo nevíme, co se mohlo stát," řekl Walsh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám