Hlavní obsah

Zpěvák Ozzy Osbourne: Ještě dvě alba a pak důchod

Právo, Šárka Hellerová, Jaroslav Špulák

Britský zpěvák a skladatel Ozzy Osbourne poslal svým příznivcům špatnou zprávu. Listu USA Today aktuálně prozradil, že má v plánu nahrát už jen dvě nová studiová alba. Potom se prý nejspíš vypraví do zaslouženého hudebního důchodu.

Foto: Sony BMG, Právo

Špatnou zprávu poslal svým příznivcům britský zpěvák a skladatel Ozzy Osbourne.

Článek

Současně to však znamená, že se fanoušci mohou těšit ještě minimálně na dvacet nových Ozzyho písniček, což je v době, kdy už má při koncertech velké problémy s intonací, skoro zázrak. Ozzy přitom nelení. Momentálně pracuje ve svém domácím studiu na nových skladbách a hodlá je co nejrychleji nahrát.

„Mám už k dispozici hudební program ProTools a chtěl bych všechno natáčet doma. Přiznávám ale, že mi chvíli potrvá, než se ten zatracenej program naučím obsluhovat. V každém případě chci nahrát ještě dvě desky a absolvovat k nim koncertní turné. Čas mě ale strašně tlačí, v prosinci mi bude šedesát,“ řekl Ozzy.

Své životní jubileum oslaví 3. prosince. Jeho dosud poslední deska Black Rain vyšla loni.

Reklama

Související témata:

Související články

Zatím nejlepší filmová pocta Rolling Stones

S velkým úspěchem na festivalu v Karlových Varech se setkalo uvedení nového snímku amerického režiséra Martina Scorseseho Rolling Stones (Shine a Light)....

Mighty Sounds pro milovníky ska a punku

V pátek 18. 7. začíná v Olší u Tábora čtvrtý ročník ska-punkového festivalu v Evropě Mighty Sounds. První kapely vystoupí ve tři hodiny odpoledne a festival...

Výběr článků

Načítám