Hlavní obsah

Zpěvačka Sabina Ludányiová točila klip k písni Maják v Dánsku

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Sabina Ludányiová oslavila pátý rok na české hudební scéně vydáním nového videoklipu k písni Maják. Natáčení se odehrávalo v Dánsku u majáku Rubjerg Knude Fyr, který se nachází na severním pobřeží Jutska. Zmíněný maják se před pár měsíci kvůli riziku zřícení do moře posouval o sto metrů dále od pobřeží, a tak bylo natáčení docela nebezpečné.

Sabina Ludányiová v klipu k písničce Maják.Video: archiv umělkyně

 
Článek

„Měli jsme opravdu štěstí, že jsme stihli zachytit tento monument v době, kdy stál na původním místě. Týden potom, co jsme dotočili, se celý komplex uzavřel,“ uvedla zpěvačka.

Foto: archiv umělkyně

Sabina Ludányiová při natáčení klipu.

Skladba Maják vypráví o síle, stabilitě a bezpodmínečné pomoci těm, kteří ji potřebují. Nabízí posluchačům silnou myšlenku a chytlavou melodii, díky které vás vtáhne do obrazu písčitých dun a moře. Sabina Ludányiová je profesí zdravotní sestrou a díky své práci získává ke své tvorbě spoustu zajímavých podnětů.

Loňský rok zpěvačka strávila zavřená ve studiu, kde se svojí pětičlennou kapelou připravovala debutové album. Nová deska nese název Maják a její křest proběhne 20. února 2020 v Malostranské besedě v Praze.

Písnička a klip Sama jsou předvalentýnským manifestem všech osamělých

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám