Hlavní obsah

Zpěvačka Nelly pokřtí své první minialbum na lodi

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelly je na tuzemské hudební scéně nové jméno. Po více než roce příprav vydala mladá zpěvačka EP nazvané V okamžiku. Spolupracovala na něm se zpěvákem a producentem Marcellem, studiem Creative Music House nebo zpěváky a hudebníky Matějem Burdou a Johnym Machettem. Je na něm pět skladeb a Nelly se ho chystá pokřtít.

Foto: Supraphon

Nelly se svou kapelou.

Článek

Všechny nové i starší písně zazní v aktuálních aranžích na křtu 14. září od 20 hodin na lodi Cargo Gallery kotvící na Smíchovské náplavce v Praze. Kmotrem alba bude Sebastian, support kapela Pilot.

Na křest spojený s koncertem chystá Nelly speciální scénu odkazující k vizuálu minialba V okamžiku, jehož autorkou je designérka Linda Vránová.

„Mám obrovskou radost, že se nám povedlo vytvořit něco, na co jsem opravdu pyšná - originální písničky s moderním zvukem. Byla to dlouhá cesta, více než roční práce, díky které jsem poznala skvělé lidi, se kterými si rozumím a stali se z nás přátelé. Název alba V okamžiku vychází z prvního singlu na desce, Život je v okamžiku. Každý okamžik svého života žijme opravdově a intenzívně. Bílý obal desky jsem vybrala proto, že bílá barva je symbolem čistoty a nejvyšší dokonalosti. Působí rozjasňujícím dojmem, dává ale i prostor k přemýšlení a napsání osobního věnování,“ říká Nelly.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám