Hlavní obsah

Zpěvačka Judith Hillová míří do ČR. Spolupracovala s Jacksonem i s Princem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka a hudebnice Judith Hillová vystoupí s českým B-Side Bandem v pražské La Fabrice (13. října) a na oslavách 15. ročníku festivalu Groove Brno v brněnském Sono Centru (14. října).

Judith Hillová - Baby, I'm Hollywood! Video: Judith Hillová

 
Článek

Zpěvačka z Los Angeles bývala vokalistkou samotného Michaela Jacksona. Na pohřbu krále popu pak zazpívala skladbu Heal The World. Po úspěchu ve čtvrté sérii reality show The Voice vydala své debutové album Back In Time, které jí produkoval její mentor, legendární Prince.

Film 20 Feet from Stardom o životě doprovodných vokalistek největších hvězd 21. století, na kterém se podílela, získal Grammy v kategorii nejlepší hudební dokument.

Foto: AMPromotions

Judith Hillová

Osmnáctičlenný soubor B-Side Band již podobně spolupracoval třeba s dvojnásobným vítězem Grammy Kurtem Ellingem, vokálním ansámblem New York Voices a britskými The Puppini Sisters. Často vystupuje se zpěvákem a hercem Vojtěchem Dykem.

Pražský koncert zahájí slovenská dvojice Kristína Mihaľová a Jakub Šedivý, vystupující pod názvem Lash & Grey, která si připravila společný repertoár s B-Side Bandem. Lash & Grey jsou držiteli Anděla za Slovenské album roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám