Hlavní obsah

Zpěvačka Cher se rozčiluje, že ji nechtějí do síně slávy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Cher, která v posledních letech proslula hlavně svými plastickými operacemi, se cítí poškozena. Americká rock'n'rollová síň slávy o ni opět neprojevila zájem, píše server Pure.

Článek

Cher byla na vrcholu před desítkami let, když existovalo duo Sonny & Cher, a právě tato dvojice bývalých životních partnerů měla být podle ní už dávno v síni slávy. Že se tak nestalo, je podle ní "neslýchané". Za dlouhá léta nebyli Sonny & Cher do síně slávy ani nominováni.

Cher si postěžovala v časopise Vanity Fair: "Sonny byl dobrý skladatel a tenkrát jsme stvořili něco úplně nového. Byli jsme divocí hippies, dlouho předtím, než ten pojem vůbec vznikl. Tenkrát nosili Beatles ještě slušňácké účesy a roztomilé obleky. Ovlivnili jsme jednu generaci. Co chcete víc?," vysvětlila 64letá Cher.

Se Sonny Bonem slavila Cher úspěchy hlavně na konci šedesátých a začátku  sedmdesátých let, kdy měli dokonce vlastní televizní pořad. Později jejich kariéra pohasla. Je ale fakt, že jejich starý hit I Got You Babe přežil dodnes a nelze mu upřít hudební kvality.

Samotná rock'n'rollová síň slávy má přitom značné problémy se svou reputací. Tváří se sice jako spolek vzdělaných hudebních kritiků, ve skutečnosti jde ale o čistě komerční projekt ovládaný nadnárodními vydavateli. Síň už několikrát šokovala hudební svět, naposledy když se rozhodla do údajně "rock'n'rollové" síně uvítat Madonnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám