Hlavní obsah

Žijící legenda Paul McCartney v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Bývalý člen Beatles a jeden z nejdéle aktivních muzikantů na světové scéně přijede 16. června do pražské 02 areny. Paul McCartney slíbil, že zahraje hity ze všech období své kariéry.

Foto: Live Nation

Paul McCartney

Článek

Paul McCartney dorazí do české metropole v rámci turné One On One a slibuje desítky hitů – z období Beatles, Wings i ze sólových desek. McCartney se do Prahy vrací po dvanácti letech od prvního koncertu v roce 2004.

Loni v říjnu zpěvák a skladatel zakončil obří turné Out There, na němž odehrál  27 koncertů po celém světě včetně východní Asie. Po velkém úspěchu neodolal a připravil další turné.

McCartneyho koncerty trvají zhruba tři hodiny a skládají se z prověřených hitů. Jeho kapelu tvoří Paul Wix Wickens (klávesy), Brian Ray (basa/kytara), Rusty Anderson (kytara) a Abe Laboriel Jr (bicí). Pódiovou show doplňují velkoplošné projekce, efekty a ohňostroje.

Oficiální předprodej v síti Ticketportal nabídne vstupenky za 1690–3990 korun od 1. dubna v 10.00. Členové fanklubů mají šanci už od 30. března.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám