Hlavní obsah

Zemřel Eddie Rouse z Amerického gangstera či Travičky zelené

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Eddie Rouse zemřel v neděli v Los Angeles na selhání jater, potvrdil jeho agent. Bylo mu šedesát let. K jeho známějším filmům patří Americký gangster nebo komedie Travička zelená a Zevlovat a prudit.

Foto: Profimedia.cz

Eddie Rouse ve sci-fi Pandorum

Článek

Rousova kariéra v Hollywoodu nebyla dlouhá. Vystudoval divadlo a dlouho se jím zabýval. Ve filmech profesionálně hrál asi čtrnáct let. Svůj debut v celovečerním filmu zažil při natáčení George Washingtona v roce 2000. Zahrál si také v romantickém dramatu Všechny prima holky či ve filmech Dračí oči nebo V tátově stínu.

Foto: Profimedia.cz

Eddie Rouse míří na Setha Roghena ve filmu Travička zelená.

Mnohem známější jsou ale crazy komedie Travička zelená a Zevlovat a prudit s populárním Sethem Rogenem. Úspěšná byla mafiánská sága Ridleyho Scotta Americký gangster.

Těsně před smrtí natáčel Eddie Rouse seriál Westworld pro společnost HBO. Jedná se o sci-fi, která vychází z poměrně originálního, i když kostrbatého a zdlouhavého filmu Westworld, jejž natočil v roce 1973 Michael Crichton. Seriál se má vysílat v roce 2015.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám