Hlavní obsah

Zemřel americký herec Jerry Stiller

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve věku 92 let zemřel americký herec Jerry Stiller, který s manželkou Anne vytvořil komediální dvojici. V pondělí o Stillerově skonu informoval jeho syn Ben Stiller, který je rovněž známým hercem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jerry Stiller na archivních záběrechVideo: AP

 
Článek

„S lítostí oznamuji, že můj otec Jerry Stiller skonal z přirozených příčin. Byl skvělým tátou i dědou a po 62 let nanejvýš oddaným manželem Anne. Budeme ho velmi postrádat,“ napsal Ben Stiller na Twitteru.

Jerry Stiller, který byl po rodičích rakousko-ruského původu s židovskými kořeny, zahájil kariéru v 50. letech minulého století. Na vrchol se s manželkou Anne, která zemřela před pěti lety, dostali v šedesátých a sedmdesátých letech a zpět do centra pozornosti se vrátil znovu v 90. letech především díky roli Franka Costanzy v komediálním seriálu Show Jerryho Seinfelda. Na přelomu tisíciletí hrál i v seriálu Dva z Queensu.

Foto: Eric Thayer, Reuters

Jerry Stiller na fotografii z roku 2006.

Po boku svého syna Bena, který se vedle herectví věnuje i režisérství a psaní scénářů, se objevil na příklad v komediích Zoolander či Těsně vedle.

Foto: Profimedia.cz

Ben Stiller se svým otcem Jerrym na fotografii z roku 2011.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám