Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: V kinech vítězí Viewegh. Těsně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejnavštěvovanějším filmem byla o víkendu v českých kinech domácí Vybíjená. Její náskok je ale velmi nepatrný.

Foto: Falcon

Michal Suchánek, Richard Genzer a Ondřej Sokol v hlavních rolí nové komedie Vybíjená

Článek

Hořko-sladký příběh Vybíjená natočený podle knihy Michala Viewegha vypráví o skupině spolužáků, kteří i po čtyřicítce v životě tápou. Tři kamarádi byli zamilováni do třídní krásky, ale zdá se, že jen krása ke štěstí nestačí.

Druhá Rezistence je další americká romantická sci-fi pro teenagery. Hrdiny pronásleduje vůdkyně sekce Sečtělých. Současně nechává pochytat další „divergentní” lidi, kteří do stanoveného společenského systému nezapadají. Vystavuje je krutým testům, aby odhalila vhodnou osobu, jež jí může pomoci rozluštit dávné tajemství.

Třetí je nové americké zpracování Popelky. Elka (Lily James) má svého tatínka velice ráda, a tak se snaží ke své nové maceše (Cate Blanchett) a jejím dvěma dcerám Anastázii (Holliday Grainger) a Drizele (Sophie McShera) chovat vstřícně a dělá všechno proto, aby se ve svém novém domově cítily dobře. Když ale Elčin otec nečekaně zemře, Elka zjistí, že je vydána na milost své kruté rodině.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Vybíjená27 506
2.-Rezistence25 370
3.-Popelka24 848
4.2.Ghoul7465
5.3.SpongeBob ve filmu: Houba na suchu6665
6.5.Americký sniper5362
7.-Asterix: Sídliště bohů5279
8.-Konečně doma5250
9.6.Chappie5085
10.7.Padesát odstínů šedi4377

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám