Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Tvrďák Venom tvrdě vydělává

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký akční komiksový film Venom ovládl poslední víkend česká kina. Zašlo na něj 125 170 diváků.

Foto: Falcon

Tom Hardy je Venom.

Článek

V komiksovém snímku Venom, který režíroval Ruben Fleischer, si zahráli Tom Hardy, Michelle Williamsová, Riz Ahmed, Woody Harrelson či Reid Scott.

Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) je „hostitelem“ mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní. Když Eddie získá superschopnosti, těžko udržuje pod kontrolou temného Venoma.

Foto: Falcon

Jiří Macháček a Kateřina Winterová jako manželé Tomanovi.

Hluboko pod Venomem se v tabulce drží druhá komedie Po čem muži touží a třetí historické drama Toman. Komedie je o cynikovi Karlu Královi (Jiří Langmajer), který dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera (Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva) ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyřeší problémy po chlapsku – společně s nejlepším kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) se opije, ale kouzlem se mění v ženu.

Drama Toman nabízí neuvěřitelný, ale historicky doložený příběh vychytralého podvodníka, který se dal ke komunistům, ale ve skutečnosti ho ideologie nezajímala. Inkasoval americké peníze za pochybnou „pomoc“ židovským uprchlíkům. Hrál to na všechny strany, až se ho soudruzi rozhodli zlikvidovat.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.Venom125 170
2.1.Po čem muži touží40 370
3.46.Toman19 896
4.2.Yeti: Ledové dobrodružství16 182
5.Zrodila se hvězda15 926
6.6.Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená6 244
7.4.Sestra4 348
8.3.Hell Fest: Park hrůzy4 249
9.7.Úžasňákovi 24 134
10.-Jack staví dům2 509
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám