Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Superhrdinové i padouši ovládli kina

Druhý prázdninový víkend dominovala českým kinům pokračování úspěšných blockbusterů. Nejnavštěvovanějším snímkem byl Spider-Man: Homecoming.

Foto: Profimedia.cz

Spider-Man Homecoming přilákal o minulém víkendu do kin nejvíce diváků.

Článek

Nová verze Spider-Mana je zasazena do světa Avenger. Peter Parker (Tom Holland) se vrací domů, aby se sblížil se svou novou rolí pavoučího hrdiny. Mísí se v něm snaha o běžný život, ale i touha být opravdovým superhrdinou. V tom mu pomáhá člen Avengers a jeho mentor Tony Stark/ Iron Man (Robert Downey Jr.). Jeho pravá zkouška přichází ve chvíli, kdy se objeví padouch Vulture (Michael Keaton), který získává zbraně z mimozemských technologiích.

Druhé místo drží Já, padouch 3. V něm hlavní hrdina, bývalý padouch Gru, zachraňuje svoji rodinu před nejhledanějším zlosynem Balthazarem Brattem. Navíc se na scéně objevuje Gruův nově nalezený bratr Dru, který se snaží Grua znovu vrátit na cestu zločinu.

Foto: Falcon

Javier Bardem ve filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Třetí příčku minulý víkend znovu drželo pokračování Pirátů z Karibiku. V díle s podtitulem Salazarova pomsta se hrdina série Jack Sparrow (Johnny Depp) vydává hledat způsob, jak zastavit bandu pirátských duchů, jejichž jediným cílem je zabít každého piráta.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Spider-Man: Homecoming50 452
2.1.Já, padouch 348 730
3.3.Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta10 135
4.4.Auta 37 157
5.2.Transformers: Poslední rytíř6 752
6.-V utajení3 202
7.6.Pobřežní hlídka3 185
8.5.Všechno úplně všechno2 537
9.7.Holky na tahu1 942
10.11.Wonder Woman1 318
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám