Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Rychlá auta a zvířátka všude kolem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akční film Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw je momentálně na vrcholu žebříčku návštěvnosti kin, byť s nerekordním výsledkem za nejdůležitější premiérový víkend (54 383 diváků).

Foto: Universal

Akční film Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Článek

Další honičky v autech a silácké řečičky přináší film vycházející ze starší série Rychle a zběsile, tentokrát s podtitulem Hobbs a Shaw. Ruka spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli donuceni spolupracovat a dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Jde o Shawovu mladší sestru Hattie.

Foto: Disney

Lví král

Druhé místo patří animovanému Lvímu králi Jona Favreaua. Je to nová verze staré disneyovky, v níž se lví princ Simba se připravuje na svou budoucí vládu, ale strýc  Scar, původní následník trůnu, spřádá své temné plány.

Třetí je dětský animák Tlapková patrola. Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým představí nové epizody, ve kterých bude mít své místo a důležitý úkol každý z členů skupiny a jeho zvláštní schopnosti. Tedy požárník Marshall, technik Rubble, policista Chase, mechanik Rocky, vodní záchranář Zuma i letecká záchranářka Skye.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw54 483
2.1.Lví král37 066
3.-Tlapková patrola14 042
4.2.Spider-Man: Daleko od domova13 890
5.3.Tajný život mazlíčků 211 950
6.-Slunovrat9 637
7.-Toy Story 4: Příběh hraček4 942
8.5.Bez věcí nad věcí3 883
9.6.Annabelle 33 708
10.10.Ženy v běhu2 740
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám