Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Nečekaný návrat Rowana Atkinsona

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mr. Bean neboli Rowan Atkinson natočil další pokračování komedie o tajném agentovi Englishovi a stanul na první příčce návštěvnosti českých kin.

Foto: Cinemart

Johnny English

Článek

Ve filmu Johnny English znovu zasahuje geniální počítačový hacker, který odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby, a premiérka rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytl i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit.

Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá.

Nepříliš oslnivě vstoupila do kin pohádka Když draka bolí hlava (cca 37 000 diváků). Recenze jsou spíše špatné a kasovní trhák to zjevně také nebude.

Na třetí místo klesla česká komedie Po čem muži touží. Jiří Langmajer se jako cynický frajírek a svůdce náhle ocitne v kůži Anny Polívkové a pozná, zač je toho loket.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.Johnny English znovu zasahuje56 297
2.60.Když draka bolí hlava37 064
3.2.Po čem muži touží27 502
4.1.Venom25 522
5.3.Halloween16 931
6.4.Zrodila se hvězda15 347
7.5.Čarodějovy hodiny14 041
8.7.Yeti: Ledové dobrodružství13 556
9.-Nebezpečná laskavost12 916
10.-Zlatý podraz11 112
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám