Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Na Mimoně je i Arnold Schwarzenegger krátký

Novinky, Taťána Marenčíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká animovaná komedie Mimoni již potřetí s přehledem válcuje konkurenci, v českých kinech ji o uplynulém víkendu zhlédlo 54 397 diváků, což je dokonce více než před týdnem.

Foto: Universal

Mimoni

Článek

Kevin, Stuart a Bob, vybraní hrdinové z řad Mimoňů, vyrazili do světa, aby všem svým malým žlutým kamarádům vrátili smysl života. Nutně totiž potřebují nového pána, pokud možno největšího zloducha, kterému by mohli sloužit. Dostanou se až do Ameriky na floridský festival zločinců všeho typu, kde se pokusí získat přízeň absolutní královny světového zločinu Scarlett Odkráglové. Ta si však nezadá jen tak s někým a chce své potenciální „zaměstnance“ nejdřív vyzkoušet. Mimoni se proto vydávají do Anglie s nelehkým úkolem ukrást britské korunovační klenoty.

Na druhém místě skončil Terminator Genisys. Příznivci hnutí odporu v roce 2029 věří, že porazili Skynet. Náhle však zjistí, že se stroje vyvinuly a použily schopnost časového posunu. Terminátor je vyslán zpět v čase, aby zabil matku Johna Connora (vůdce hnutí odporu) Sáru dříve, než jej vůbec počne. Lidští rebelové však mají též přístup ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kyla Reese, aby ji před Terminátorem zachránil. Že už to tu jednou bylo? Návratem do roku 1984 však dochází k výraznému zvratu. Jak to bylo dál, se o víkendu přišlo přesvědčit 31 230 fanoušků sci-fi, Arnolda Schwarzeneggera a Emilie Clarkové.

Foto: Profimedia.cz

Terminator Genisys

Bronzovou příčku tentokrát obsadila bláznivá americká komedie Méďa 2. Méďa je zpět a chce své manželce Tami-Lynn pořídit dítě, aby vybředli z manželské krize. Pro plyšovou hračku se však jedná o nelehký úkol, s nímž mu pomáhají jeho nejlepší kamarád Johnny a věčně sjetá právnička Amanda. Film o tom, že základní práva by měla mít každá živoucí bytost, si vybralo 17 012 diváků.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Mimoni54 397
2.Terminator Genisys31 230
3.2.Méďa 217 012
4.3.Jurský svět12 101
5.4.Život je život4922
6.Daleko od hlučícího davu2650
7.V hlavě2130
8.6.Sedmero krkavců1890
9.5.Odebrat z přátel1108
10.7.Šílený Max: Zběsilá cesta989

Reklama

Výběr článků

Načítám