Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Komedie Všechno nebo nic se stále drží v čele návštěvnosti

Romantická komedie Všechno nebo nic již třetí týden vede v návštěvnosti českých kin. Za poslední víkend ji zhlédlo 26 088 diváků.

Foto: Bioscop CZ

Upoutávka na film Všechno nebo nic

Článek

Snímek režisérky Marty Ferencové vypráví příběh dvou kamarádek Lindy (Tatiana Pauhofová) a Vandy (Klára Issová), které spolu vedou malé knihkupectví. Rozvedená Linda má malou dceru, Vanda je oproti ní svobodná a nezávislá, ale také stále hledá toho pravého. V obchodě s nimi pracuje plachý a introvertní gay Edo (Ľuboš Kostelný). Do hry poté vstupují dva muži – developer Jakub (Michał Żebrowski), který učaruje Lindě, a Vandin bývalý profesor z vysoké školy Aladar (Krzysztof Tyniec), jehož je Vanda ochotná si vzít, „protože ji má rád“.

Na druhé místo se dostal film Psí poslání natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru Bruce W. Camerona. Pojednává o jednom věrném psovi, který učí lidi se smát a milovat. Během pěti desetiletí se postupně reinkarnuje do několika psů různých plemen, stále se však drží jedné spřízněné duše jménem Ethan. Psa namluvil americký herec Josh Gad.

Foto: Falcon

Jiří Dvořák a Ivan Trojan jako čert a anděl.

Třetí místo stejně jako v minulém týdnu obsadila komediální pohádka Anděl Páně 2, která naposledy vedla v žebříčku první lednový týden. Nejnovější počin režiséra Jiřího Stracha se stal divácky nejúspěšnějším českým filmem pro rok 2016. Získal šest nominací na cenu Český lev, mimo jiné za nejlepšího herce v hlavní roli (Ivan Trojan) či za nejlepší kostýmy (Katarína Hollá). Předávání cen proběhne v sobotu 4. března v pražském Rudolfinu.

Na čtvrtém místě skončil akční thriller Resident Evil: Poslední kapitola s Millou Jovovich v hlavní roli, který měl v ČR premiéru teprve minulý čtvrtek. Přímo navazuje na události snímku z roku 2012 s názvem Resident Evil: Odveta. Na páté pozici se umístilo drama Spojenci, odehrávající se v průběhu II. světové války, ve kterém ústřední mileneckou dvojici ztvárnili Brad Pitt a Marion Cotillard.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Všechno nebo nic26 088
2.Psí poslání17 561
3.3.Anděl Páně 217 195
4.Resident Evil: Poslední kapitola15 723
5.Spojenci15 096
6.5.Zpívej11 377
7.35.Miluji tě modře10 026
8.4.Rozpolcený9 250
9.8.La La Land8 395
10.2.xXx: Návrat Xandera Cage6 768
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám