Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Diváci zjišťují, po čem muži touží

Novinky, Stanislav Dvořák

Komedie Po čem muži touží režiséra Rudolfa Havlíka momentálně vede žebříček návštěvnosti českých kin.

Foto: CinemArt

Nejlepší kamarádi Anna Polívková a Matěj Hádek.

Článek

Podle údajů UFD vidělo o víkendu komedii 94 360 lidí. Vznikla podle scénáře Rudolfa Havlíka a úspěšné spisovatelky Radky Třeštíkové. Podle tvůrců „s humorem a nadhledem pohlíží na věčné soupeření ženského a mužského světa“.

Karel Král je prototypem muže, který ženy vnímá trochu jako spotřební zboží. Když se ale jednoho dne probudí v ženském těle, začne poznávat svět z druhé stránky. Vedle Jiřího Langmajera a Anny Polívkové v hlavních rolích Karla a Karly se v komedii Po čem muži touží objeví řada známých herců a hereček – Táňa Pauhofová jako ambiciózní šéfredaktorka Playboye Leona, Matěj Hádek jako Karlův kamarád Čestmír, Jiří Havelka v roli spisovatele Roberta, který je přesvědčen, že zná ženský svět mnohem lépe než Karel, Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva jako Karlova bývalá manželka a dcera.

Foto: Cinemart

Predátor: Evoluce

Americký horor Sestra je druhý. Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací a šíří zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá tajemství. Hrají Taissa Farmigová, Demián Bichir, Jonas Bloquet, Ingrid Bisuová, Jonny Coyne či Mark Steger.

Třetí je pokračování Predátora s podtitulem Evoluce. Novou sestavu tvoří Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Thomas Jane či Yvonne Strahovská. Predátoři se vrátili na naši planetu a jsou mnohem silnější a chytřejší než předtím, ale pořád je baví lovit lidi. Původní Predátor z roku 1987, v němž hráli Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham či Shane Black, byl ale přece jen úspěšnější.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Po čem muží touží94 360
2.2.Sestra21 339
3.1.Predátor: Evoluce15 428
4.3.Úžasňákovi 210 463
5.5.Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená10 432
6.-Yeti: Ledové dobrodružství8334
7.6.Malá čarodějnice6840
8.4.Spolu to dáme6543
9.7.Alfa3889
10.14.Příběh koček2652
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám