Hlavní obsah

Ze StarDance vypadl Imrich Bugár

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sobotní večer v České televizi patřil taneční soutěži StarDance aneb Když hvězdy tančí. Těsně před finálovým kolem vypadl mistr světa v hodu diskem Imrich Bugár a Jitka Šorfová. Boj o první příčku tak svedou Taťána Kuchařová a Jan Onder s Annou Polívkovou a Michalem Kurtišem. Porotě se s téměř maximálním počtem bodů líbila Kuchařová s Onderem.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Imrich Bugár a Jitka Šorfová

Článek

Soutěžní klání tentokrát zpestřil takzvaný tanec na poslední chvíli, kdy se dvojice dozvěděly hudbu, na kterou budou tančit, až během přímého přenosu.

Sedmý taneční večer páry předvedly slowfox, jive, tango či passo doble. Jako první vtrhli na parket s passo doble za znění písně od Freddieho Mercuryho We will rock you Imrich Bugár a Jitka Šorfová. Porotkyně Tatiana Drexler pochválila Bugárovi jeho oblek a zároveň se svěřila, že se jí líbí, jak tančí, a je inspirací pro velké chlapy, kteří se bojí chodit na parket. „Spojení Mercuryho a Imricha je perfektní, ale občas se tam objevily rytmické chyby,“ doplnil další porotce Radek Baláš.

Druhou dvojicí, která předvedla slowfox, byli Anna Polívková a Michal Kurtiš. „Pro mě se zlepšujete každým kolem, opravdu si to užíváte. Jediná připomínka, Aničko, já postrádám tvůj krásný úsměv,“ ohodnotil s úsměvem vystoupení Jan Révai. „Slowflox je obtížný tanec, klade nároky na chodidla, což se vám Aničko ale povedlo. Objevil jsem tam jen jednu chybu. Vytkl bych strnulý vršek, chtělo to víc uvolnit,“ konstatoval Zdeněk Chlopčík.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Anna Polívková a Michal Kurtiš

Kamera během celého přenosu nabízela pohled do zákulisí, kde dvojice trénovaly tanec na poslední chvíli, který diváci mohli poprvé vidět v minulém ročníku. Dvojice sice věděla, jaký tanec předvede, ale konkrétní muziku se dozvěděla až v přímém přenosu.

Kuchařová tančila potmě 

Passo doble předvedla se zavázanýma očima Miss World Taťána Kuchařová se svým partnerem Janem Onderem. „Celou dobu jsem to pozorně sledovala, ale nevím, na co jsou ty zavázané oči dobré,“ šokovala diváky i soutěžící Drexler. „Prvek se zavázanýma očima je krásný. Máte navíc vzájemnou empatii, a to na vás obdivuji. Čeho si také neustále všímám, je, že se zlepšuje Honzíkova choreografie,“ zhodnotil vystoupení Baláš.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Taťána Kuchařová a Jan Onder

Další část pořadu patřila tanci na poslední chvíli, který jako první předvedl Bugár se Šorfovou za znění písně Please Mr. Braun, zatancovali tango. Jan Revai si tanec pochvaloval: „Mně se to líbilo víc, než passo doble,“ uvedl. „Jitka vás to dobře naučila, pěkně vás vedla. Akorát byste mohl být více narovnaný,“ vytkla jedinou chybu Tatiana Drexler. Téměř bez chyby hodnotil Radek Baláš. „Byla to těžká a náročná disciplína, při které se obnaží tanec ve vší kráse a vy jste to zvládli perfektně,“ pochválil Baláš.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Moderátoři večera

Poslední tanec dojal porotu 

Runaway Baby od Bruna Marse, v písničce na poslední chvíli, rozhýbala Annu Polívkovou a Michala Kurtiše v rytmu jive. „Jsem tím unesen a nadšen a také miluji jive. Rytmus vám sedl, choreografie dobře sedla na vybranou píseň,“ svěřil se se svými pocity Radek Baláš. „Konečně to bylo run, run a run, užíval jsem si to s vámi, připomínky nemám žádné,“ zaradoval se Revai. „Akorát kolena by chtěly více zavřít,“ doplnila jedinou chybu v tanci Drexler.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Imrich Bugár a Jitka Šorfová

Poslední improvizovanou choreografii předvedli na píseň Come Together Kuchařová s Onderem. Zdeněk Chlopčík se slovy „gratuluji“ vstal a odešel políbit Taťánu Kuchařovou. „Hodnocení už je těžké, dá se jen konstatovat, že to bylo nejvyňuňanější číslo večera,“ podotkl Baláš. „Ještě, že StarDance končí, protože Taťána by byla lepší než ty, Honzo,“ řekla s úsměvem na závěr Drexler.

Body od poroty
taneční párcelkem bodů
Taťána Kuchařová a Jan Onder39 a 40
Anna Polívková a Michal Kurtiš36 a 38
Imrich Bugár a Jitka Šorfová25 a 28

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám