Hlavní obsah

Ze StarDance vypadl Alexander Hemala

Novinky, Alex Švamberk

Velmi rozdílné výkony nabídlo další pokračování čtvrté řady soutěžního pořadu StarDance, kde páry tančily jive a tango. Zatímco Filip Sajler dostal od poroty dohromady 17 bodů, Aneta Langerová jich dostala 34. Zatímco u Langerové se shodla porota s diváky, Sajler se navzdory nepřesvědčivému výkonu v tangu udržel, v sobotu vypadl Alexander Hemala, který ovšem také nijak nezářil.

Článek

Tentokrát se neopakovala situace z minulého týdne, kdy vypadl pár, který odvedl dobrý výkon. Hemala nezářil, jeho výkon byl matný. Také od poroty získal jen 21 bodů. Porota však nebyla tak tvrdá jako v případě Sajlera, jemuž řekl porotce Chlopčík, že tam nebylo skoro žádné tango. Veškeré emoce, tak typické pro tango, byly zploštělé. A to ještě Petr Zuska pár pochválil, jak se zlepšil.

Naopak Aneta Langerová byla skvělá, nebyla sice extravagantní, ale precizní. Velmi dobrá byla i Monika Absolonová, i když si stěžovala, že jejímu partnerovi to jde mnohem lépe a teprve uvidí, jak to je, až bude v jejím věku.

Do dalšího kola ale postoupila i Jitka Čvančarová, které také působila na parketu celkem suverénně, i když v závěru trochu unaveně. Porotci ji pochválili za provaz i za to, že "kopla do koní" a zrychlila. Dál se dostal  také Saša Rašilov, jenž divokému tempu jivu v závěru rozhodně nestačil. Postoupil i Pavel Kříž.

Na Hemalovi se přece jen podepsalo, že nemohl úplně dravému mládí stačit.

Trochu je ale na pořadu vidět, že už jde o čtvrtou řadu. Novost, jakou přinesla první řada je pryč a nevyrovnanost výkonů více vadí.Faktem ale je, že na popularitě a sledovanosti to pořadu neubírá. Tanec je in, podobné pořady se vysílají po celém světě, třeba v JAR dokonce hned tři naráz.

Příští týden páry čeká paso doble a slowfox.

Reklama

Související články

StarDance začne večer v rytmu cha-cha a waltzu

Česká televize se v sobotu večer na ČT jedničce ponoří do rytmů cha–cha a rozevlátého waltzu a bude se snažit přitáhnout k sobě diváky, kteří se doposud dívali...

Eben zahájil Stardance s "hnusným detailem"

V sobotu ve 20.00 zahájila Česká televize další řadu soutěžního pořadu Stardance... když hvězdy tančí, kterou moderují Marek Eben a Tereza Kostková....

Výběr článků

Načítám