Hlavní obsah

Začalo hlasování v letošním ročníku hudební ankety Žebřík

Se začátkem nového roku odstartovalo hlasování v už 25. ročníku hudební ankety Žebřík. Příznivci tuzemské muziky mohou hlasovat po celý leden a únor a výsledky budou vyhlášeny 10. března v plzeňském areálu DEPO2015.

Foto: Tomáš Klíma

Moderátoři Iva Pazderková a Jakub Kohák

Článek

„Snad jedinou zásadní změnou osvědčeného vyhlášení cen jsou jména moderátorů. Tomáše Hanáka a Báru Polákovou, které v té době čekají rodinné a mateřské povinnosti, vystřídá neméně atraktivní duo Jakub Kohák, Iva Pazderková,” řekl ředitel Hudebních cen Žebřík Jarda Hudec. „Chtěli jsme takové moderátory, kteří budou mít silný vztah k hudbě, budou hudební scénou respektováni a přitom nás dokážou celý večer bavit. A o tom v případě této dvojice vůbec nepochybuji,” dodal.

Z lednového hlasování na webu Anketazebrik.cz vzejde pět nominovaných v každé z deseti kategorií. O konečných výsledcích se následně rozhodne ve druhém kole, které potrvá do 28. února.

V pátek 10. března od 19 hodin v areálu DEPO2015 v Plzni se pak uskuteční velké finále. V rámci šestihodinové show budou oceněni tři nejlepší interpreti či kapely v každé kategorii. Vítězové obdrží bronzové sošky vytvořené renomovaným sochařem Václavem Česákem.

Ceremoniál doprovodí vystoupení Tomáše Kluse, Dana Bárty s Alicí, Slzy, Vypsané fixy, ale třeba i Ivana Mládka s Banjo Bandem a dalších. Druhá scéna pak nabídne djskou show Red Bull Thre3style.

Reklama

Výběr článků

Načítám