Hlavní obsah

Z České televize po 16 letech odchází Daniela Písařovicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z České televize (ČT) po 16 letech odchází moderátorka Daniela Písařovicová. ČT to uvedla na Twitteru. Podle mluvčí Karoliny Blinkové moderátorka nebude v televizi od ledna, sama se rozhodla odejít. O jejím dalším působení nemá informace.

Foto: Petr Horník, Právo

Daniela Písařovicová

Článek

Jednačtyřicetiletá Písařovicová s televizí spolupracuje od roku 2004. Moderovala Studio ČT2, Interview ČT24 a mimořádné vysílání v případě významných politických a společenských událostí.

Za rok 2010 byla oceněna cenou TýTý v kategorii Objev roku. Začínala v ekonomické redakci ČT24 a postupně se stala moderátorkou Událostí a Událostí, komentářů. V roce 2018 se účastnila také taneční soutěže StarDance, skončila před branami finále.

Moderování pořadů Události a Události, komentáře ukončila letos v létě i Světlana Witowská (47). Oba posty opustila z osobních důvodů a na vlastní žádost. Vrátila se k moderování Interview ČT.

Členy týmu Událostí jsou nyní kromě Písařovicové také Marcela Augustová, Michal Kubal, Martin Řezníček a Jakub Železný. Od podzimu jej dočasně posílily Jana Peroutková a Linda Bartošová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám