Hlavní obsah

Whitney podle detektiva zavraždili vymahači dluhů

Právo, jaš

Soukromý detektiv Paul Huebl předal chicagské pobočce FBI materiály, které by mohly vnést nové světlo do smrti americké zpěvačky Whitney Houstonové. Tu nalezli mrtvou v únoru letošního roku v pokoji hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Podle oficiální zprávy od koronera se utopila poté, co si vzala smrtící dávku směsi marihuany, kokainu a léků.

Článek

Časopis The National Enquirer však v nejnovějším čísle uvádí, že ji pronásledovali drogoví dealeři, kterým dlužila 1,5 miliónu dolarů. Ti na ni prý poslali vymahače, kteří ji měli přimět k zaplacení dlužné částky.

Huebl v článku tvrdí, že má důkazy, které by mohly přimět policii začít smrt Houstonové znovu vyšetřovat. Podle něho ji totiž mohli vymahači zavraždit. Má údajně videonahrávky, na nichž se dva neznámí muži několikrát objevili v hotelu Beverly Hilton. Prý měli po zpěvačce požadovat splacení dluhu.

Soukromý detektiv také zpochybňuje tvrzení koronera, podle kterého byla smrt popové hvězdy „náhodná“. „Na těle bylo mnoho zranění svědčících o tom, že se bránila,“ říká.

V hotelovém pokoji, v němž byla zpěvačka ubytovaná, byl velký nepořádek, což je prý další důvod domnívat se, že bojovala o život. „Myslím si, že když se dají fakta dohromady, rozsvítí se červené světlo s nápisem ,vražda‘,“ prohlásil detektiv pro internetový server MailOnline.

Reklama

Výběr článků

Načítám