Hlavní obsah

Vzpomínky na Gotta zmizely z nabídky velkého řetězce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínky Dominiky Gottové na otce nazvané Poslední roky s Karlem ve středu zmizely z prodeje velkého řetězce Luxor. V e-shopu už nebyla možnost je koupit. Gottová tvrdí, že tuší, kdo to způsobil.

Foto: Profimedia.cz

Dominika Gottová

Článek

„Zaměstnanci tvrdí, že byla kniha na žádost vydavatele stažena. To není pravda. Můj vydavatel mě dnes informoval, že žádný takový pokyn nedal,“ sdělila Dominika  Gottová.

V ostatních knihkupectvích se ale publikace normálně prodává. „Je stále mnoho míst, kde se evidentně nenechali zastrašit a knihu, která je plná bolestivé pravdy, dál prodávají,“ potvrdila a dodala, že podle poslední informace by se knížka snad měla vrátit i do Luxoru.

Nová vánoční píseň Karla Gotta

Kultura

„Tuším, kdo za celou situací stojí. A dotyčné či dotyčným vzkážu jediné: pravdivá slova nebývají příjemná a příjemná slova nebývají pravdivá,” řekla.

Na přímou otázku, kdo to je, ale Gottová odmítá odpovědět.

„O ničem nevíme,“ sdělila Novinkám ve středu Aneta Stolzová z Karel Gott Agency na otázku, zda se jedná o zásah vdovy po zesnulém zpěvákovi.

Redakce se pokusila získat vyjádřen Luxoru, ale zatím bez úspěchu.

Mercedes po Karlu Gottovi zamířil do sbírky fanouška

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám