Hlavní obsah

Vyhrajte setkání s Bobbym McFerrinem!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Letní festival Colours of Ostrava již klepe na dveře. Na letošním ročníku vystoupí 13. července i legendární americký zpěvák a muzikant, živoucí hudební nástroj Bobby McFerrin. Toužíte po setkání s ním? Vyhrajte v soutěži pořádané společně Colours of Ostrava, Seznam.cz a Novinky.cz.

Foto: Clours Of Ostrava

Bobby McFerrin

Článek

Bobbyho McFerrina pravděpodobně znáte díky jeho nezapomenutelné písni Don’t Worry, Be Happy. V posledních letech se ale věnuje zcela jinému žánru, a to jazzovým improvizacím, v nichž využívá jako hudební nástroj pouze vlastní hlasové ústrojí a tělo.

Nyní se ho díky soutěži o osobní setkání s ním můžete z očí do očí zeptat, jak to dělá.

Kromě setkání s Bobbym můžete v soutěži vyhrát také 5x dva čtyřdenní lístky na festival, který se koná od 12. do 15. července.

A co musíte udělat pro výhru?

Stačí zde správně odpovědět na několik otázek ohledně festivalu Colours of Ostrava a doufat, že budete vylosováni.

Foto: archív Colours of Ostrava

Program na hlavním pódiu dnes zahájí kanadský zpěvák Rufus Wainwright.

Letošní ročník je jedním z nejlépe obsazených v historii. Vedle Bobbyho McFerrina vystoupí také kanadská zpěvačka a muzikanta Alanis Morissette, oceňovaní Flaming Lips, kteří mají tři ceny Grammy, americká experimentální indierocková kapela Animal Collective nebo electrojazzoví Parov Stelar či skotští Mogwai.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám