Hlavní obsah

Vyhlášení ankety Žebřík se blíží, do Plzně se sjede elita českých muzikantů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do plzeňského areálu DEPO2015 se tento pátek 11. března sjede elita české hudební scény na vyhlášení vítězů v letošním ročníku už tradiční ankety Žebřík. V průběhu večera, který opět moderují Tomáš Hanák a Barbora Poláková, bude uděleno 27 cen v devíti kategoriích, a to na základě hlasování hudebních fanoušků.

Foto: Anketa Žebřík

Vyhlášení výsledků ankety Žebřík letos opět moderují Barbora Poláková a Tomáš Hanák

Článek

Nejžhavějšími kandidáty na trofej jsou nominovaní Kryštof, Chinaski, Slza, Barbora Poláková, Tata Bojs, David Koller, Aneta Langerová, Mandrage, Cocotte Minute, Xindl X, Kofe-In, Support Lesbiens, Dan Bárta, Tomáš Klus, Ewa Farna, Klára Vytisková, Lenka Dusilová, Tonya Graves, Jelen, Mydy Rabycad, Smrtislav a Thom Artway. Jejich příznivci pro ně mohli hlasovat na stránkách Anketazebrik.cz.

Sošky vytvořené renomovaným sochařem Václavem Česákem budou předány i v kategoriích Akce a Film roku, a chybět nebude ani speciální ocenění, které v minulosti obdržely osobnosti jako Richard Müller, Miro Žbirka, Chinaski, Tata Bojs, David Koller, Dan Bárta, Glenn Hughes, Ashley Slater nebo Michal Pavlíček.

Program večera, který začíná v 19 hodin a rozhodně nebude končit s půlnocí, nabídne i mnohá exkluzivní vystoupení. Během šestihodinové show se v areálu DEPO2015 koncertně představí Kateřina Marie Tichá, Mydy Rabycad, No Name, Barbora Poláková, Marpo & Troublegang a skupina Jelen.

"Slovenští hitmakeři No Name na Žebříku odstartují očekávané turné S láskou, půjde o jejich jediný západočeský koncert. Letošní koncertní premiéru zde absolvují také Tata Bojs, a to s úspěšným loňským albem A/B. Atraktivní podívanou slibuje představení rappera Marpa & Troublegang a jeho novinkové desky Lone Survivor. A velký zájem vzbuzuje i první mimopražské vystoupení kapely Barbory Polákové," přiblížil dramaturgii akce ředitel cen Žebřík Jarda Hudec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám