Hlavní obsah

Výherci lístků na Colours of Ostrava

• Aktualizováno

Sigur Rós, Jamie Cullum, The xx, The Knife, Tomahawk, Damien Rice, Bonobo, Woodkid, Devendra Banhart, Asaf Avidan, Dub FX, Inspiral Carpets nebo Tiken Jah Fakoly - tato a mnohá další velká jména světové hudební scény budete letos moci ochutnat naživo od 18. do 21. července v unikátním industriálním prostředí na festivalu Colours of Ostrava.

Foto: Aleš Honus , Právo

Jamie Cullum

Článek

Areál Dolních Vítkovic, ale i celá Ostrava ožijí tento čtvrtek. Na 12 scénách proběhne více než 200 programových bodů. Kromě hudebního programu na vás čekají ještě divadelní (např. Divadlo Husa na provázku, VOSTO5 a další), filmová a workshopová scéna, zúčastnit se budete moci také diskusí nebo výtvarných dílen.

Výherci soutěže:

Štefan Langer – setkání s JC

Dagmar Mynářová

Monika Šlahorková

Jakub Konarski

Andrea Blatná

Pořád jste si nestačili pořídit vstupenky? Nevadí! Díky serveru Novinky.cz máte teď možnost vyhrát jednu z pěti sad čtyřdenních vstupů, doplněnou o nové CD hlavní hvězdy Colours – Jamieho Culluma.

Tipněte si, kolik přesně lidí navštívilo festival loni. Autoři pěti nejpřesnějších tipů získají dva poukazy na čtyřdenní vstupy na festival. Pište na marketing@firma.seznam.cz, nezapomeňte na sebe uvést telefonické spojení.

Autor nejpřesnějšího tipu navíc získá exkluzivní možnost setkání s headlinerem festivalu Jamiem Cullumem! Tipujte, pište a vyhrajte nezapomenutelný hudební zážitek. Vaše tipy čekáme do úterý 16. 7. 2013 do 20 hodin na adrese marketing@firma.seznam.cz.

Výherci budou během středy 17. 7. 2013 telefonicky kontaktováni. Výhru si budou moci na základě elektronického poukazu vyzvednout na určeném místě přímo na festivalu.

Organizátorem soutěže je Seznam, a. s.

Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou. Organizátor soutěže neodpovídá za ztrátu nebo poškození výher během poštovní přepravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám