Hlavní obsah

Voxel a jeho eM natočili klip k písni My dva jsme se našli se spřátelenými páry

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Voxel vydal nedávno první oficiální duet se svou ženou Marií. Nyní mu dal i obrazovou podobu. V klipu dua Voxel & eM. ke skladbě My dva jsme se našli hraje několik spřátelených párů a dvojic. Například Pokáč a jeho žena, Kuba Ryba s manželkou, Franta a Karel z Čechomoru a další.

Klip k písni My dva jsme se našli písničkáře Voxela a jeho ženy eM.Video: archiv umělce

 
Článek

Singl My 2 jsme se našli je předzvěst čtvrté desky. „Vznikl za korony, kdy jsme s mou ženou byli prakticky nepřetržitě, až jsme si začali trochu lézt na nervy,“ vysvětluje Voxel. „V klipu se objevuje několik různých párů a dvojic, které se různě provokují a dělají si naschvály. Máme škodolibou radost, že jsme mohli v našich situacích vidět i naše kamarády.“

O režii, střih, kameru a postprodukci klipu se postaral Ondřej Soukup. „Použili jsme netradiční formát jedna ku jedné neboli čtvercové video, které se v rámci českých videoklipů používá zřídka. Upřímně řečeno, rozhodli jsme se tak, protože by se nám na jiný formát nevešlo barevné plátno. Všude ale budeme radši říkat, že jde o umělecký záměr,“ tvrdí Voxel.

Na podzim vyjede na společné turné s písničkářem Michalem Horákem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám