Hlavní obsah

Vojtěch Dyk zve na Deska tour

V návaznosti na vydání prvního studiového CD zpěváka Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu s bandleaderem Josefem Buchtou s názvem Deska se počátkem roku 2015 uskuteční velké turné Deska tour 2015.

Vojtěch Dyk & B-side band - křest Desky

 
Článek

CD Deska vyšlo v prosinci 2014 a od té doby se pět týdnů drží na druhém místě v žebříčku nejprodávanějších CD v České republice. I když interpret má vyšší cíle. “Jako sparťan srdcem i duší druhé místo v žádném případě neberu,” říká Vojta Dyk a vzkazuje: “Prosím všechny spoluobčany, aby mi pomohli tu první příčku získat!”

“Když se Deska zhruba v půli prosince začala prodávat, byli jsme na šedesátém místě. Během 14 dní jsme se dostali na příčku druhou. Považuji to za velký úspěch a potvrzení faktu, že byla lidmi v Čechách, ale i na Slovensku dlouho očekávaná. Zpětné reakce fanoušků po jejím poslechu jsou velmi pozitivní a radostné. Jsem šťastný a zároveň hrdý. Věřím, že se bude prodávat dlouho a hodně. Zároveň bych chtěl všem, kdo si naši Desku koupili, poděkovat a sdělit, že si toho vážíme a těšíme se na Desku další, “ doplňuje bandleader Josef Buchta.

Deska tour odstartuje 18. února koncertem v Třebíči a již teď je o koncerty obrovský zájem. Tři koncerty plánované do Brna byly vyprodány během jediného týdne.

Zpívejte s námi

“Je-li CD druhým nejprodávanějším albem, tak se snad líbí, a tedy zvu všechny diváky, aby přišli a písně na něm nahrané si poprvé naživo zazpívali spolu s námi,“ posílá pozvání fanouškům Vojtěch Dyk.

Po dvou celorepublikových turné se toto mimořádné spojení výrazně pěvecké osobnosti a špičkového muzikantského seskupení představí se zcela novým repertoárem. Na koncertech tedy zazní skladby, na nichž se autorsky podíleli skladatelé Ondřej Brousek, Boris Urbánek nebo baskytarista B-Side Bandu Tomáš Vunderle Koudelka a další. „Všechno jsou to autoři z kapely a okolo kapely. Všichni jsou v naší bísajdbendodykovské rodině,“ říká Josef Buchta.

„Repertoár bude vycházet především z písní na naší nové Desce. Zařadíme několik věcí starších, možná i nových, ale které to budou, ještě zvažujeme. Každopádně se budeme snažit, aby návštěvníci jednotlivých koncertů Deska tour 2015, odcházeli s úsměvem na rtech a oči jim zářily ještě dlouho a dlouho,“ dodal.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

DESKA TOUR 2015

18. únor – Třebíč – Divadlo Pasáž

1. března – Plzeň – Měšťanská beseda

3. března – Brno – Sono centrum – pouze na stání

4. března – Brno – Sono centrum – exkluzívně na sezení

5. března – Brno – Metro

12. března – Ostrava – Garáž klub

17. března – Pardubice – Ideon

18. března – Hradec Králové – Aldis

20. března – Olomouc – Výstaviště Flora

21. března – Krnov – Kofola music club

22. března – Žďár nad Sázavou – KD

8. dubna – Zlín – Kongresové centrum

9. dubna – Bratislava – Hant aréna

18. dubna – Praha – Fórum Karlín

Reklama

Výběr článků

Načítám