Hlavní obsah

VIDEO: TV Barrandov začíná vysílat tuto neděli

Už tuto neděli 11. ledna přesně v 11 hodin a 1 minutu se rozsvítí nová česká televize Barrandov. Programové portfolio bude velmi rozmanité, nebudou chybět české i zahraniční filmy, zpravodajství, talkshow nebo pořady pro děti. Ze známých osobností se můžeme těšit na Zuzanu Bubílkovou, Ivana Mládka nebo Miloše Knora, který se proslavil v pořadu Na stojáka.

Článek

TV Barrandov sází nejvíce na cyklus šestadvaceti dokumentů společnosti Febio režiséra Fera Feniče České milování. Cyklus vypráví o nejrůznějších podobách partnerských a manželských vztahů, lásky, vášně a citů. Pořad začínají vysílat tuto neděli 11. ledna. 

"Fenič je záruka kvality,“ prohlásila na středeční novinářské projekci prvních dvou dílů předsedkyně představenstva TV Barrandov Janka Vozárová. „Je to náš nejlepší projekt, na který jsme vsadili,“ dodal mluvčí televize Janis Sidovský.

Nebylo lehké, aby herci odhalili své nejintimnější nitro

"Neváhal jsem ani chvíli, i když to nebylo lehké, získat lidi natolik, aby před kamerou odhalili své nejintimnější nitro. O to více jsem na dokument hrdý,“ poznamenal Fenič.

Apeloval na novináře: "Napište divákům: musíte se na to dívat, jinak nepochopíte sami sebe, nenajdete lásku a zůstanete do konce života sami,“ řekl tvůrce úspěšného cyklu Gen nebo Nová cestománie.

Na jednotlivých dílech se podíleli například Olga Sommerová, David Vondráček či slovenský režisér Marcel Pázman. 

:. Režisér dokumentu Marcel Pázman (vlevo), herečka Květa Fialová a autor Fero Fenič při nahrávání komentáře k prvnímu dílu cyklu České milování.

O nenaplněné lásce i o změně pohlaví

První díl je věnován lásce zprostředkované přes inzeráty nebo seznamovací kanceláře a různě (nena)plněné. Poznáme osudy dvou žen zralejšího věku – jedné z města, druhé z vesnice a mladého pražského barmana.

Druhý díl nabídne příběh katolické moravské rodiny se dvěma dětmi, v níž muž časem zjistil, že je transsexuál a chce si nechat změnit pohlaví. Rozvést se a vzdát dětí ale dvojice nechce, s čímž české právo nepočítá.

První díl uvidíme na TV Barrandov tuto neděli od 21.35 hodin, následující každou neděli od 20.15 hodin.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám