Hlavní obsah

VIDEO: Do České televize se vrací Stardance

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každou sobotu večer od 1. listopadu až do Vánoc se opět bude na programu ČT 1 tančit. Úspěšná soutěž StarDance, vysílaná živě z pražského Výstaviště, se vrací na televizní obrazovku již po třetí.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Stardance se účastní i modelka a zpěvačka Iva Frühlingová.

Článek

Osvědčení moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben představí osm párů, které budou po osm večerů soutěžit o titul krále a královny tanečního parketu. „Tahle soutěž dokázala nesmírně probudit do té doby zkomírající zájem o klasické tance,“ prohlásil mluvčí ČT Ladislav Šticha.

Před čtrnácti dny, kdy ještě nebyli veřejně známí soutěžící, zareagovali téměř raketovým stylem sázkoví bookmakeři a určili jako vítězku StarDance herečku a zpěvačku Zuzanu Norisovou, známou především z filmového muzikálu Rebelové. „Problém mi nedělá tanec, ale podpatky. Nejsem zvyklá je nosit,“ přiznala Norisová na čtvrteční tiskové konferenci. Problém s nošením podpatků přiznala i modelka Jana Doležalová, ale trochu z jiného důvodu. Je vysoká 177 cm a podpatky ji dělají ještě vyšší.

Modelka Jana Doleželová a její taneční partner Michal Necpálfoto: Právo/Petr Hloušek

Barvy České televize letos hájí sportovní komentátor Jaromír Bosák. „Nevím, co mám od soutěže čekat. Asi to nejdeme vyhrát, ale užít si to. Moje předsevzetí je, nevypadat při tancování jako debil,“ uvedl Bosák.

Televize vybírala z 60 až 70 osobností

Herec Vladimír Kratina přiznal, že společenský tanec je pro něj španělská vesnice a nejlíp mu jde, když si u tance počítá kroky. „Hudba a partnerka mě ruší,“ dodal. Se svými profesionálními tanečnicemi jsou spokojeni herec David Suchařípa a zpěvák Bohouš Josef. Tanečníci trénují již od srpna.

Stardance se účastní i modelka a zpěvačka Iva Frühlingová.foto: Právo/Petr Hloušek

Soutěžící páry StarDance III.

Iva Frühlingová a Michal Kostovčík

Iva Frühlingová a Michal KostovčíkJaromír Bosák a Eva Krejčířová

Iva Frühlingová a Michal KostovčíkJaromír Bosák a Eva KrejčířováVladimír Kratina a Laura Klimentová

Iva Frühlingová a Michal KostovčíkJaromír Bosák a Eva KrejčířováVladimír Kratina a Laura KlimentováJana Doležalová a Michal Necpál

Iva Frühlingová a Michal KostovčíkJaromír Bosák a Eva KrejčířováVladimír Kratina a Laura KlimentováJana Doležalová a Michal NecpálDavid Suchařípa a Albina Zaytseva

Iva Frühlingová a Michal KostovčíkJaromír Bosák a Eva KrejčířováVladimír Kratina a Laura KlimentováJana Doležalová a Michal NecpálDavid Suchařípa a Albina ZaytsevaBohouš Josef a Lenka Tvrzová

Iva Frühlingová a Michal KostovčíkJaromír Bosák a Eva KrejčířováVladimír Kratina a Laura KlimentováJana Doležalová a Michal NecpálDavid Suchařípa a Albina ZaytsevaBohouš Josef a Lenka TvrzováZuzana Norisová a Jan Kliment

Dana Batulková a Jan Onder

Porota

PorotaZdeněk Chlopčík

PorotaZdeněk ChlopčíkTatiana Drexler

PorotaZdeněk ChlopčíkTatiana DrexlerLeona Kvasnicová

Jaroslav Kuneš

Česká televize vybírala soutěžící asi z 60 až 70 osobností, ale mnozí nabídku nepřijali z obav, že by ji nezvládli časově nebo fyzicky. Scéna StarDance bude letos obohacena o velké LCD obrazovky a 130 efektových světel. Soutěž má novou grafickou podobu a novinkou budou i hudebně taneční čísla hostů, předvedená těsně před vyhlášením postupujících do dalšího kola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám