Hlavní obsah

Večer Nova zaujala méně diváků než konkurentky

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pondělnímu televiznímu programu opět dominovalo Náměstíčko na ČT 1, na které se dívalo 2,26 miliónu lidí. Od 20 hodin si je vybrala nadpoloviční většina televizních diváků - 52,5 procenta, když čtvrtina dala přednost detektivce Big Ben na Primě a pětina pohádkovému seriálu Z pekla štěstí.

Foto: HZS Zlínského kraje

Havarovaný trolejbus na sloupu.

Článek

Nejsledovanější Nova tak v hlavním vysílacím čase prohrála s oběma konkurentkami, lépe se jí však nedařilo ani po zbytek večera.

Zábavný pořad Životní zásady Petra Novotného s 933 diváky byl sice sledovanější než pohádka, ale přesto vzbudil menší zájem než cestopisný seriál Letem světem na ČT 1 s 984 tisíci lidmi. A Nova neuspěla ani s nočním pořadem 72 hodin, který s 468 tisíci diváků vzbudil menší zájem než Vraždy v Midsomeru na Primě (620 tisíc).

Nejsledovanějším zábavným pořadem Novy se tak v pondělí večer stala soutěž Pálí vám to?, která jako jediná překročila miliónovou hranici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám