Hlavní obsah

Ve Vroutku vystoupí Subways a Anthony B

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Rock for Churchill, který se koná 29. a 30. srpna ve Vroutku u Podbořan, oznámil dva další hlavní interprety. Jsou jimi The Subways a jamajský zpěvák Anthony B. Doplní stávající headlinery Parov Stellar Band, Dub Pistols a Dreadzone.

Foto: LMB

The Subways

Článek

Trio Subways, stavící na přímočarosti svých písní a punkové energii, připravuje na léto nový koncertní program. Objevit by se v něm měly i nové písně, protože kytarista Billy Lunn, baskytaristka Charlotte Cooperová a bubeník Josh Morgan plánují vydat v příštím roce nové, už čtvrté album.

Ani to by nemělo vybočovat ze stávajícího pojetí tvorby postavené na silných melodických nápadech a razanci, jaké nabídly už hity Rock & Roll Queen nebo We Don’t Need Money To Have A Good Time.

Foto: Rock For Church(ill)

Zpěvák reggae Anthony B

Zpěvák Anthony B se pohybuje mezi reggae a dance hallem. Tuzemským fanouškům by jeho koncert měl vynahradit loňská zrušená vystoupení. Jeho koncert bude součástí turné k aktuální desce Tribute To Legends, kde uctil své vzory, jako byli Peter Tosh, Bob Marley nebo Israel Vibration, ale i Ray Charles.

Na festivalu se také představí domácí stálice a pravidelní hosté akce Wohnout, United Flavour a Skyline. Poprvé tam zahrají Zrní, Zoči Voči a Cocoman & Solid Vibes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám